ВЛАСТИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ
- Помірний вміст ПАР ефективно усуває складні забруднення і жир з посуду будь-якого типу
- Миючий засіб екологічний, безпечний для здоров’я, не містить фосфатів, хлору, їдких кислот та інших шкідливих речовин
- Нейтральний pH, безпечний косметичний барвник забезпечують бережливе ставлення до шкіри рук
- Засіб зручний у використанні, дає хорошу стійку піну, легко змивається
- Економічна витрата. Засіб використовується методом замочування, 30-50 мл спроможні відмити велику кількість брудного посуду
- Приємний лимонний запах
СФЕРА ВИКОРИСТАННЯ
Рекомендується використовувати для щоденного миття посуду, столових приладів, каструль, кухонного інструменту методом замочування.
Універсальний засіб для кухні ресторану.
ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ
Приготуйте розчин, з урахуванням жорсткості води. Замочіть в ньому посуд. Якщо посуд дуже брудний, залиште в розчині ще на деякий час. Для кращого результату, протріть губкою. Після цього сполосніть посуд під струменем води.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКТУ
-
- Концентрація робочого розчину:
0,3% або 30 мл на 10 літрів м’якої води (0-15°)
0,4% або 40 мл на 10 літрів води середньої жорсткості (15°-25°)
0,5% або 50 мл на 10 л жорсткої води (> 25°) - Значення pH концентрату: 9,5
- Упаковка: 1000 мл (професійна пляшка), 5 літрів (каністра)
- Концентрація робочого розчину: